Control i Seguiment d’Obra

CablesRectificadors

Disposar d’un projecte de qualitat és important però també cal disposar d’un control i d’un seguiment d’obra exhaustius i professionals per tal de garantir la correcta execució dels treballs.

Oferim la possibilitat d’efectuar les direccions d’obra escaients, adaptades a cada projecte, perquè no és tingui de preocupar per l’execució dels treballs de la seva obra. Així, apliquem les regles de l’art així com la nostra experiència i supervisem els industrials de forma assídua per garantir una correcta execució de les instal·lacions. També li proporcionem un control del cost de l’obra verificant les certificacions de cada industrial i que no li calgui preocupar-se dels temes tècnics adscrits a la mateixa. Podrà doncs gaudir plenament del seu projecte centrant-se en les seves prioritats, expectatives i previsions de resultats.

Una execució d’obra ben assessorada i amb un seguiment adient pot marcar una gran diferència en el resultat obtingut i el que pot ser més important, en la posterior explotació i manteniment de la instal·lació. Cal doncs verificar i supervisar tant els passos importants com els més simples en cada fase de l’obra.